Presse

Månedens hotspot i VEKO.

Cafe Obelix på vesterbros Torv er kommet på nye hænder – og det kan både ses og smages.

Søren Nissen overtog Cafe Obelix 1. februar i 2009, og han har siden gjort meget for at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Der er kommet farverig flora og grønne planter i indretningen, og bagvægen er blevet til en collage af de gæve gallere med Asterix og Obelix i front.

Huset, der er fra 1865, og omgivelserne på torvet er også værd at bemærke. Vesterbros Torv er anlagt i 1850 og har fået sin egen trekantede form ved, at der inden anlægningen af torvet lå reberbaner. I mange år har torvet væreet anvendt som parkeringsplads men fremstår i dag som en oase midt i byen.

Kilde: VEKO
www.veko.dk/vekokort.htm

Torvet er blevet rammen for udendørslivet. Fra 1. april, alt efter vind og vejr, kan der undendørs sidde og til 100 personer hos Café Obelix og nyde mad og drikke, mens man kan følge livet og stemningen på torvet. Det skal også nævnes, at cafe Obelix har et stort udvalg af undelanske ølsorter, og dem kan man fx smage på til Obelix Happy Hour hver dag fra kl 16 -18.

Der er også tænkt på de studerendes “beskedne lommepenge”, idet man med et Studenterkort kan få mad og drikke til fordelagtige priser.

Alt i alt er der lagt vægt på at sammensætte lækre sandwich og spændende retter til hverdag og fest og ikke at forglemme, er der også en omfattende brunch på kortet hver dag. Café Obelix har åbent hver dag fra kl. 09.00 morgen til 02.00 nat, og alle er selvfølgelig velkomne. Familier, ældre, unge, børn og alle dem der bare vil nyde lidt lækkert i gode omgivelser, hvor smil og hyggelig service er en selvfølge.