Hvem er vi

Romerne invaderede Gallien i år 125 før Kristi fødsel, men alt det kan man læse mere om i de fantastiske tegneserier om Asterix og hans tro følgesvend Obelix. Og i dag, flere tusinde år senere, invaderer sultne og tørstige Københavnere Cafe Obelix på Vesterbro Torv.

Ejendommen er fra 1867, hvor der dengang lå en slagterbutik.

I 1947 blev lokalerne ændret til Santos Kaffebar, hvor der var åbent fra kl. 6.00 morgen til 24.00 aften, hvor stedet blev besøgt af mange håndværkere.

I 1975 overtog Tonni Overmans stedet. Sortimentet var i 1975 indskrænket til at være flere slags kaffer, brød, øl og vin.

I 1995 ændrede lokalerne karakter til at være Cafe, og stedet kom til at hedde Cafe Obelix.

Ejendommen gennemgik i år 2000 en stor byfornyelse, og i 2009 overtog Søren Nissen stedet.

I dag serveres der brunch og en ganske almindelig kop kaffe, samt ostemadder fra kl. 8.00 om morgenen. Endvidere er der et stort udvalg i øl og vin og spiritus, samt varme retter.

Og så er der natteravnene, der i weekenden kan hænge ud på Obelix til ud på den lyse morgen – som et godt alternativ til et støjende, svedigt og propfyldt diskotek.

På Cafe Obelix kan du fra 1. marts – 1. december nyde din mad og drikke ude idet fri, på den store sol beskinnende udestilling, hvor der hver dag er servering fra kl. 8.00 – 24.00.